O INVESTITORU

Kompanija Construct Invest iz Beograda je osnovana sa ciljem da razvije projekat izgradnje stambeno-poslovnog kompleksa na opštini Vračar. Kompanija je deo poslovnog sistema Moj Kiosk Group. Primenom savremene tehnologije izgradnje kompaniji je kvalitet na prvom mestu, kao i u svim segmentima poslovanja. Prodajna kancelarija City Residence je tu da Vam pomogne da odaberete Vaš dom iz snova. Maketa zgrade će Vam dočarati sve aspekte gradnje i kvaliteta materijala. Naši prodavci i arhitekte će Vam omogućiti da sagledate sve aspekte značajne za kupovinu stana i podršku u svim fazama saradnje.

POVRATAK NA HOME

DRUŠTVENE MREŽE

POLITIKA PRIVATNOSTI

KONTAKT INFORMACIJE

 

PRODAJNA KANCELARIJA

Gospodara Vučića 3

+381 11 242 52 85

+381 62 30 30 21

 

 

RADNO VREME:

Radnim danima 10-18h

Subotom 10-14h

 

INVESTITOR

®all rights reserved   ©copyright by construct invest doo 2019.

O INVESTITORU

VAŠ MIRAN DOM

U SRCU GRADA

O INVESTITORU

Kompanija Construct Invest iz Beograda je osnovana sa ciljem da razvije projekat izgradnje stambeno-poslovnog kompleksa na opštini Vračar. Kompanija je deo poslovnog sistema Moj Kiosk Group. Primenom savremene tehnologije izgradnje kompaniji je kvalitet na prvom mestu, kao i u svim segmentima poslovanja.

 

Prodajna kancelarija City Residence je tu da Vam pomogne da odaberete Vaš dom iz snova. Maketa zgrade će Vam dočarati sve aspekte gradnje i kvaliteta materijala. Naši prodavci i arhitekte će Vam omogućiti da sagledate sve aspekte značajne za kupovinu stana i podršku u svim fazama saradnje.

KONTAKT INFORMACIJE

 

PRODAJNA KANCELARIJA

Gospodara Vučića 3

+381 11 242 52 85

+381 62 30 30 21

 

 

RADNO VREME:

Radnim danima 10-18h

Subotom 10-14h